Nieuws

Dit jaar koos onze oudervereniging voor een gewaagd pop-upconcept: een hamburgerrestaurant.
Elke hamburger is vernoemd naar één van onze takken. Kom via deze inschrijflink te weten voor wat elke burger staat:

Zou het niet fantastisch zijn om op kamp gratis melk en speculoospasta te hebben?
Als jij toevallig al gele flapjes van Joyvalle of Appelsientje hebt verzameld, mag je ze zeker meenemen naar de scouts.

Wij wensen iedereen de beste wensen voor 2017!

FANTASTISCH NIEUWS

In het kader van onze jaarlijkse wijnactie organiseren we weer een gezellige avond met wijndegustatie.
Voor de kinderen wordt er een leuke bingo-avond georganiseerd.

NIET VERGETEN!

Deze zondag 2/10 is het GEEN scouts! Spread the word!
De leiding is op planweekend om te plannen wat voor leuke dingen we dit jaar nog allemaal gaan doen! 9/10 zijn we er weer.

De Startdag zit er alvast op en wat was het een knaller van formaat. Nog nooit mochten wij zoveel kinderen tegelijk verwelkomen aan onze scoutslokalen. Als leidingsploeg zijn we dan ook zeer dankbaar dat jullie zo talrijk aanwezig waren.

Kom dat zien, kom dat zien!

WE NEED YOUR HELP !

Liefste leden, ouders en sympathisanten